عنوان پژوهش: ارزیابی برهمکنش اتصالی بین رنگ خوراکی تارترازین و آنزیم α-کیموتریپسین
    دستگاه اجرایی کارفرما: دانشگاه شهرکرد
تاریخ اجرای پژوهش: 1400/04/29
مرکز مجری پژوهش: دانشگاه شهرکرد

مکان اجرای پژوهش: دانشگاه شهرکرد

پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی
سعيد حبيبيان دانشگاه شهرکرد فارماکولوژی دکتری بریستول - انگلستان
صادق فرهاديان دانشگاه شهرکرد بيوشيمي دکتری دانشگاه شهرکرد
محمد قاسمي دانشگاه شهرکرد دامپزشکی دانشجو دانشگاه شهرکرد

همکاران پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی

چکیده پژوهش

در این پژوهش به ارزیابی برهمکنش اتصالی بین رنگ خوراکی تارترازین و آنزیم α-کیموتریپسین با استفاده از تکنیک های اسپکتروسکوپی پرداخته خواهد شد. همچنین جهت بررسی نیروهای دخیل در برهمکنش و تاثیر تارترازین بر ساختار پروتئین مورد مطالعه از آنالیز های کامپیوتری نیز استفاده خواهد شد.

خلاصه نتایج حاصله

مقاله مستخرج :The interaction between the azo dye tartrazine and a-Chymotrypsin enzyme: Molecular dynamics simulation and multi-spectroscopic investigations


فایل های پژوهش
فایل
فایل 1 research/f661e176a9624fc902352f777fbda984.doc

Back to Top