نام و نام خانوادگی | محل اشتغال فعلی | رشته و گرایش تحصیلی | آخرین مدرک تحصیلی | محل اخذ مدرک تحصیلی |
---|---|---|---|---|
مجتبي بنياديان | دانشگاه شهركرد | بهداشت مواد غذايي | دكتري | دانشگاه تهران |
الهه معيني | دانشگاه شهركرد | بهداشت مواد غذایی | فوق ليسانس | - |
سمیرا قربانی | دانشگاه شهركرد | بهداشت مواد غذایی | فوق ليسانس | - |
الهام سرمست قهفرخی | دانشگاه شهركرد | بهداشت مواد غذایی | فوق ليسانس | - |
نام و نام خانوادگی | محل اشتغال فعلی | رشته و گرایش تحصیلی | آخرین مدرک تحصیلی | محل اخذ مدرک تحصیلی |
---|
به دلیل گزارش هاي متعدد در ارتباط با آلودگی پنیر به باکتري لیستریا مونوسیتوژنز و ایجاد عفونت لیستریایی در انسان در اثر مصرف شير و فراورده هاي لبني به ویژه پنیر سفيد آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز و همچنین ناكارآمدي حرارت پاستوريزاسيون در نابودي كامل اين باكتري (در صورتي كه تعداد باكتري بيش از cfu/ml 103 در شير باشد) ]28[ و همچنين رشد آن در دماي يخچالي 4 درجه سانتي گراد كه در صورت نگه داري طولاني مدت پنيرهاي آلوده در اين دما موجب افزايش تعداد باكتري مي گردد ]21[، در این طرح اثر عصاره¬هاي کپسوله شده زیره سبز و سیاهدانه در غلظت¬های مختلف بر رفتار باکتري لیستریا مونوسیتوژنز در مدل غذایی پنیر مورد بررسی آزمایشگاهی قرار خواهد گرفت.
-
فایل | |
---|---|
فایل 1 | research/4269d61fd4c2d1aa9a291c7893338cb9.doc |