عنوان پژوهش: اثر ضد باکتریایی روغن های فرار زیره سبز و سیاهدانه بعد از کپسوله کردن بر فعالیت لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر
دستگاه اجرایی کارفرما: دانشگاه شهرکرد
تاریخ اجرای پژوهش: 1395/09/25
مکان اجرای پژوهش: دانشگاه شهركرد

پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی
مجتبي بنياديان دانشگاه شهركرد بهداشت مواد غذايي دكتري دانشگاه تهران
الهه معيني دانشگاه شهركرد بهداشت مواد غذایی فوق ليسانس -
سمیرا قربانی دانشگاه شهركرد بهداشت مواد غذایی فوق ليسانس -
الهام سرمست قهفرخی دانشگاه شهركرد بهداشت مواد غذایی فوق ليسانس -

همکاران پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی

چکیده پژوهش

به دلیل گزارش هاي متعدد در ارتباط با آلودگی پنیر به باکتري لیستریا مونوسیتوژنز و ایجاد عفونت لیستریایی در انسان در اثر مصرف شير و فراورده هاي لبني به ویژه پنیر سفيد آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز و همچنین ناكارآمدي حرارت پاستوريزاسيون در نابودي كامل اين باكتري (در صورتي كه تعداد باكتري بيش از cfu/ml 103 در شير باشد) ]28[ و همچنين رشد آن در دماي يخچالي 4 درجه سانتي گراد كه در صورت نگه داري طولاني مدت پنيرهاي آلوده در اين دما موجب افزايش تعداد باكتري مي گردد ]21[، در این طرح اثر عصاره¬هاي کپسوله شده زیره سبز و سیاهدانه در غلظت¬های مختلف بر رفتار باکتري لیستریا مونوسیتوژنز در مدل غذایی پنیر مورد بررسی آزمایشگاهی قرار خواهد گرفت.

خلاصه نتایج حاصله

-


فایل های پژوهش
فایل
فایل 1 research/4269d61fd4c2d1aa9a291c7893338cb9.doc

Back to Top