عنوان پژوهش: پیاده سازی مدولاسیون دمایی در سامانه بینی مصنوعی برای شناسایی گونه های مختلف زیره
دستگاه اجرایی کارفرما: دانشگاه شهرکرد
تاریخ اجرای پژوهش: 1395/12/01
مکان اجرای پژوهش: دانشگاه شهركرد

پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی
مهدی قاسمی ورنامخواستی دانشگاه شهركرد مکانیک- ماشینهای کشاورزی دكتري دانشگاه تهران
مجتبی توحیدی دانشگاه شهركرد مکانیک- ماشینهای کشاورزی دكتري -

همکاران پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی

چکیده پژوهش

زیره گیاهي از خانواده چتريان است و بعد از فلفل، مهمترين ادويه در جهان به شمار مي آيد که در در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی کاربرد گسترده دارد. این محصول بسیار بازار پسند بوده و ارزش اقتصادی بالایی دارد. شرایط اقلیمی محل رویش زیره موجب ایجاد تنوع در گونه های آن و مخصوصا مرغوبیت آنها می شود. بینی مصنوعی یکی از روش های نوین در تشخیص کیفی محصولات و مواد غذایی است. با استفاده از روش مدولاسیون دمایی می توان توان مصرفی سامانه را کاهش و قابلیت تفکیک پذیری آن را افزایش داد. به همین منظور در این طرح از بینی مصنوعی با قابلیت مدولاسیون دمایی برای تفکیک گونه های مختلف زیره استفاده می شود.

خلاصه نتایج حاصله

مقاله مربوطه Temperature modulation of electronic nose combined with multi-class support vector machine classification for identifying export caraway cultivars


فایل های پژوهش
فایل
فایل 1 research/2d1050995ac9085130ff501bcb9f545a.doc

Back to Top