عنوان پژوهش: بوزدایی از بشکه های حاوی مرکاپتان با استفاده از باکتری
دستگاه اجرایی کارفرما: شرکت گاز
تاریخ اجرای پژوهش: 1396/11/11
مکان اجرای پژوهش: دانشگاه صنعتی مالک اشتر

پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی
رضا روستا آزاد دانشگاه صنعتی شریف مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی دکتری دانشگاه واترلو کانادا

همکاران پژوهشگر

نام و نام خانوادگی محل اشتغال فعلی رشته و گرایش تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی محل اخذ مدرک تحصیلی
داریوش عربیان دانشگاه صنعتی مالک اشتر بیوتکنولوژی دکتری

چکیده پژوهش
خلاصه نتایج حاصله

46-کاهش جزء فازی آلی و افزایش غلظت ماده بودار کننده، موجب افزایش میزان بوزدایی می شود، درحالی که برای غلظت باکتری یک مقدار بهینه وجود دارد. 47-به کمک مدل سازی اماری به روش RSM، معادله میزان بوزدایی بر حسب سه پارامتر موثر به دست آمد. بررسی این معادله نشان می دهد که سه پارامتر: غلظت باکتری، جزء فازی آلی و غلظت ماده بودار کننده بر هم کنش داشته و غلظت باکتری و جزء فازی آلی اثر انحنا بر معادله دارند در حالی که تاثیر غلظت ماده بودار کننده تقریبا خطی است. 48-در حالت بهینه که به کمک روش RSM به دست آمد، جزء فازی آلی برابر با 50 است. این مقدار باعث کاهش میزان فاز آبی مورد نیاز می شود که بسیار مطلوب است. 49-مطالعه اثر دما نشان داد که میزان بوزدایی باکتری در دمای 40 درجه سانتی گراد بیشتر از 30 درجه سانتی گراد است. این ویژگی قابل توجه میکروارگانیزم، موجب می شود که در صورت به کار گیری بوزدایی زیستی بعد از بوزدایی شیمیایی، هزینه های خنک سازی به نحو چشمگیری کاهش یابد. 50-مطالعه سینتیک فرآیند، نشان داد که رابطه غلظت ماده بودار کننده و میزان تبدیل آن با واکنش درجه اول مطابقت دارد. 51-علت عدم بررسی اثر دما در میان فاکتورهای بهینه سازی این بود که در فرایند های بیولوژیک سعی بر آن می شود که فرایند را محدود به یک دما خاص ننمایند و تا حد امکان در دمای محیط واکنش ها صورت پذیرد لذا از آنجایکه باکتری مورد نظر توانایی رشد در دما بالاتر از 40 درجه سانتی گراد را ندارد و در دماهای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نیز سرعت واکنش های بیولوژیک و شیمیایی به شدت افت می کند بنابراین بررسی در دمای محیط (اتاق) در محدوده متغییر 25 تا 35 درجه سانتی گراد صورت پذیرفت. در رابطه با اثر زمان نیز در فاز قبلی زمان مورد نیاز برای راندمان بهینه یعنی 48 ساعت به دست آمده بود لذا زمان کمتر یا بیشتر تاثیری در فرایند نخواهد گذاشت. 52-شایان ذکر است در مرحله تست عملیاتی بشکه مورد نظر با روش غلطاندن هم زده می شود و فرایند در داخل یک محیط بسته در دمای اتاق صورت می گیرد 53-در انتها متذکر می شود که حلال مورد استفاده در آزمایشات نسبت 3:1 متانول به اتانول بوده که به اشتباه در گزارش قبلی اتانول تنها ذکر شده بود.


فایل های پژوهش
فایل

Back to Top